Смачний рецепт тушковане м’ясо з чорносливом

Доброго дня шановні читачі vkusniahka.ru

Вчорашній моє блюдо рис тушкований з овочами, у моїх чоловіків не викликав особливого ентузіазму, їм більше до смаку наприклад тушковане м’ясо в горщику. Сказали, що вони визнають його тільки як гарнір до м’яса, тому довелося мені швиденько пошукати смачний рецепт м’яса тушкованого з чорносливом і приготувати його. Добре, що готується він швидко, а то з’їли б мене замість вечері.

 

 

Для нього мені знадобилося

  • М’ясо — 600 гр.
  • Цибуля -1 шт.
  • Морква -1 велика
  • Чорнослив — 100 гр.

Що б швидше готувати, я взяла свинину . Поки вона розморожується в мікрохвильовці, починаю готувати овочі. Цибулину взяла велику (цибулею м’ясо не зіпсуєш), покришила її великими кубиками і відправила в казан обсмажуватися, на розпеченому маслі. Масла налила всього 2 столових ложки, потім свинячий жирок додасться. Покришила морквину, то ж не дрібними шматочками і додала її в казан.

Беру свинину, нарізаю її шматочками, приблизно того ж розміру, що і чорнослив. Викладаю його в казан до обсмаженою овочам.

Сухофрукти я попередньо помила в холодній воді, замочувати його не потрібно. Ті що були, покрупней, розрізала навпіл, інші відправлю в казан цілими.

Додаю води з чайника, приблизно 0,5 склянки, може трохи більше.

Посолила, поперчила. М’ясо закипіло, зменшую вогонь, закриваю казан

кришкою і залишаю тушкуватися приблизно на 35-40 хвилин.

Мій бекон потушился, викладаю його на тарілку, прикрашаю

зеленню. На гарнір подаю рис тушкований з овочами.

Як смачно, словами не передати. У смаку у м’яса

з’явилася легка кислинка. Всім сподобалося.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ

Якщо Вам сподобався мій смачний рецепт м’яса тушкованого з чорносливом,

поділіться ним з друзями в соціальних мережах.

Я буду Вам дуже вдячна.

Кнопочки знаходяться внизу.

До нових зустрічей.

© 2637 Будинок знань. Всі права захищені.