Салат з картоплі, горошку, огірків і шпрот

Доброго дня шановні читачі vkusniahka.ru

Сьогодні Різдво Христове, з чим я Вас всіх і вітаю. У свято зовсім не хочеться цілий день пробути на кухні і навіть якщо не очікуються гості, годувати сім’ю все-таки треба. Тому я вирішила швиденько приготувати салат з картоплі і горошку, огірків і шпрот. Чесно кажучи, мені навіть важко, як його назвати, в зошиті він був записаний просто без назви. Нехай він буде «Швидкий», тому що часу на те щоб його приготувати, потрібно мінімум.

Для салату мені знадобиться

  • Картопля — 2шт.
  • Зелений горошок — 50 гр.
  • Огірок солоний -2 шт. (маленьких)
  • Шпроти — 1 банка
  • Майонез, сіль, перець

З підготовчих робіт потрібно тільки почистити і зварити картоплю.

Інші продукти в підготовці не потребують.

Картоплю кришу кубиками, відправляю в миску

Огірочки нарізаємо кубиками і додаємо до картоплі

Відкриваємо баночку з зеленим горошком, у мене була маленька 130 гр.

і в салат пішла тільки половинка, але друга половина не пропала,

частина пішла на прикрасу, частина була тут же з’їдена,

любителями консервованого горошку.

Настала черга шпрот. Злила з них масло, кілька рибок

залишила для прикраси, решту порізала і в салат.

Тільки хвостики викинула, не люблю, коли вони в салаті трапляються.

Заправила салат майонезом, перемішала,

прикрасила його і вуаля, треба пробувати

салат з картоплі і горошку

та інших смачних складових

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ

 

© 2017 Будинок знань. Всі права захищені.