Доброго дня шановні читачі vkusniahka.ru
Сьогодні Різдво Христове, з чим я Вас всіх і вітаю. У свято зовсім не хочеться цілий день пробути на кухні і навіть якщо не очікуються гості, годувати сім’ю все-таки треба. Тому я вирішила швиденько приготувати салат з картоплі і горошку, огірків і шпрот. Чесно кажучи, мені навіть важко, як його назвати, в зошиті він був записаний просто без назви. Нехай він буде «Швидкий», тому що часу на те щоб його приготувати, потрібно мінімум.
Для салату мені знадобиться
- Картопля — 2шт.
- Зелений горошок — 50 гр.
- Огірок солоний -2 шт. (маленьких)
- Шпроти — 1 банка
- Майонез, сіль, перець
З підготовчих робіт потрібно тільки почистити і зварити картоплю.
Інші продукти в підготовці не потребують.
Картоплю кришу кубиками, відправляю в миску
Огірочки нарізаємо кубиками і додаємо до картоплі
Відкриваємо баночку з зеленим горошком, у мене була маленька 130 гр.
і в салат пішла тільки половинка, але друга половина не пропала,
частина пішла на прикрасу, частина була тут же з’їдена,
любителями консервованого горошку.
Настала черга шпрот. Злила з них масло, кілька рибок
залишила для прикраси, решту порізала і в салат.
Тільки хвостики викинула, не люблю, коли вони в салаті трапляються.
Заправила салат майонезом, перемішала,
прикрасила його і вуаля, треба пробувати
салат з картоплі і горошку
та інших смачних складових
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ