Кабачки смажені з часником і помідором

Доброго дня шановні читачі vkusniahka.ru

Сьогодні я хочу запропонувати Вам приготувати дуже просту закуску, яка називається кабачки смажені з часником і помідором. Готуватися вона легко і просто, і як показує практика, багатьом доводиться по смаку. Цей рецепт дуже схожий на тещин язик який готується з баклажанів

 

 

 

Список продуктів

  • Кабачок (невеликий) — 1 шт.
  • Помідори — 2-3 шт.
  • Часник — 3-4 зубчики
  • Майонез — 100 гр.
  • Перець чорний мелений
  • Борошно для панірування
  • Олія рослинна

Беру невеликий кабачок, у якому насіння ще не дозріли, що б кружечки були без дірочки всередині. Очищаю його від шкірки.

Нарізаю його кільцями товщиною приблизно 1 см, можна трохи тонше. Складаю їх в тарілку. Солю, перемішую, так що б всі шматочки рівномірно просолились, і залишаю в тарілці постояти хвилин 10.

Тепер потрібно кожен гурток обваляти з двох сторін у борошні і обсмажити їх на розпеченому маслі до утворення золотистої скоринки.

Обсмажені кабачки викладаю на тарілку, застелену серветками або паперовим рушником, що б з кабачків видалити зайвий жир.

В піалу виливаю майонез, перчу і його додаю в нього подрібнений часник. Ступінь гостроти регулюйте самі. Я занадто гострі не люблю, тому обходжуся 3-4 зубчиками часнику.

Помідори розрізаю на тоненькі кружечки. Краще і красивіше виходить, коли кругляшки помідор в діаметрі трохи менше кабачків. Правда на смак це не впливає, і якщо в наявності маються лише великі помідори, я іноді використовую і половинки і четвертинки. Остиглі кругляшки кабачків намазую часниковим майонезом, зверху викладаю помідори.

Закуска готова.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ

Якщо вам сподобався рецепт закуски кабачки смажені з часником і помідором поділіться ним з друзями в соціальних мережах.

Всього гарного і до нових зустрічей!

На головну сторінку

 

© 9755 Будинок знань. Всі права захищені.